• Valuta:

Fönsterputsrobot Winbot professional framtagen för medelstora och stora skyltfönster i butik, hem eller höga byggnader

4 582 kr
På lager
Finns ej i lagret
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Finns ej i lagret
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Fönsterputsrobot Winbot professional

Roboten putsar medelstora och stora ytor på skyltfönster till höga byggnader. genom sitt intilligenta arbete sparar Winbot professional tid och eliminerar besvär och skaderisken i samband med putsning på högre höjd.

Roboten klarar att jobba på ramade och icke ramade glasytor. Roboten suger sig fast mot ytan genom sugkraft och tryck som skapas av en effektiv motor. 

Winbot professional en mångsidig fönsterputsrobot för glas och speglar. Tack vare enkelsidg konstruktion kan du använda den för olika tjocklekar av glas och släta ytor. Roboten är utrustad med gyrosensor, lasersensorer och ett navigationssystem med AI-3,0 teknik som styr rörelserna, som autopilot. För att förhindra ett fall av roboten vid ett strömavbrott har den ett backup UPS-batteri som utmärkt skydd mot eventuellt strömavbrott.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

Gyrosensor 

Lasersensorer 

UPS-batteri

Säkerhetsrep

Tvättbar duk

DEN ÄR UNIK

 

 

Förutom enkelglas kan Hobot också rengöra dubbelglas, dusch, kakel och andra plana ytor. Roboten rör sig linjärt och rengöring sker automatiskt i två riktningar i vertikalt läge. Med det patenterade systemet rör sig Hobot över en glasyta genom kraftfull sugmotor och med en mikrofiberduk. Rengöring utförs i två steg, först horisontellt och sedan vertikalt. Rengöringshastighet är 2,4minuter/m² Roboten kan hantera ett stort område med en bredd på 6 m. Den minsta storleken på rengöringsytan är 40x40 cm.

Roboten levereras med två typer av rengöringsduk. Blå för torrrengöring och gul för våtrengöring och polering. Stor rengöringsduk fångar effektivt damm, smuts och kan även rengöra ytan längs kanterna. Du uppskattar att smutsiga mikrofiberdukar enkelt tas bort och tvättas. På botten av roboten finns luftkuddar som automatiskt anpassar sig till den yta som skall rengöras. Tack vare detta rör sig enheten tillförlitligt och smidigt längs glaset. 

Smarta sensorer för effektivitet

Sensorn förhindrar WINBOT  från att röra sig över låga fönsterkarmar och Anti-Drop sensorer identifiera kanter på ramlösa glas och skickar en signal tillbaka till WINBOT's navigationssystem att vända riktning och välja en ny väg.

 

 

 

 

Automatisk rengöringsväg

WINBOT  identifierar storleken och formen av ett fönster och automatiskt väljer den mest effektiva rengöringsvägen: Linjär är rengöringsmönster för att garantera en effektiv rengöring .

 

 

 

 

 

 

En knapptryckning är vad som krävs

Tryck bara på knappen på handtaget och WINBOT  rengör automatiskt dina fönster av sig själv.

 

 

Rengör olika ytor

Tack vare sin smarta sugfläkt kan WINBOT  rengöra flera ytor inklusive vertikala glas, inramade eller ramlösa glas, frostat, film och mycket mer. WINBOT s konkurrenskraftiga pris gör det till en praktisk nödvändighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pecifikationer

Rengörings mönster: Linjär

hastighet: 2,4min/KVM

Säkerhetslina hållfasthet: 150kgf

Minsta ytstorlek: > 40x40cm

Mått: 24 x24x10cm

Vikt: 1,2kg

Spänning: 100-240VAC

Effekt: 80W

Användning: medelstora till mycket stora ytor

 

 

Ingår vid köp:

- 1x WINBOT PROFESSIONAL

- Sladd (total längd 3m)

- 3x Putsdukar i mikrofiber

- 1x Fjärrkontroll

- 2x Batteri

- 1x Säkerhetsfäste för sladd

- 1x Säkerhetssladd

Garanti: 1år

OBS: Winbot ska laddas minst 2 timmar innan första användning, tills den gröna kontrollampan blivit blå.

 

 

 

 

 Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
  / 
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDansk

Handlar du som privatperson eller företag?