Robotdammsugaren DiteCleanHomba EE3000 Wifi

2 316 kr
Norm. 3 596 kr. Säästät 1 280 kr (36%)
Saatavana
Backorder tuote
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Backorder tuote
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Produktbeskrivning:

DiteCleanHomba Electro-Eric 1000B städar effektivt i hemmet och på kontoret. Genom att trycka på endast en knapp tar- DCH ElectroEric 1000B bort dammråttor, skräp och smulor med dubbla sidoborstar. Roboten har också en vattentank vilket gör att du kan torka golven enkelt och bekvämt. Den kraftfulla motorn ger en sugeffekt som är 200% starkare än andra robotdammsugare - vilket ger en effektiv dammsugning. Elctro- Eric återvänder automatiskt till laddningsstationen när den behöver laddas.

 

 

 

 

 

Roboten kan dessutom schemaläggas att städa automatiskt upp till 7 gånger i veckan. Den rengör ditt golv (mattor, trägolv, plattor och linoleum) och kommer åt trånga utrymmen både under och runt möbler samt längs golvlister, den rengör dessutom dina mattor! En extra stor Electro-Eric dammbehållare med dubbel filtrering med HEPA filter medföljer. -  vilket gör att inomhus luften hålls fräsch.

 

Roboten är försedd med 2D navigator med Bionic algoritm. Electro-Eric navigerar i rummet och samlar data i ett chip för att täcka städytan effektivt.

 

 

 

 

Optimerat luftflöde drar hår och damm från robotens borstar och leder dem in långt bak i Electro-Eric- behållaren vilket tillåter en kompakt samling av smuts.

- Ny och förbättrad design på borstarna och optimerat luftflöde vilket betyder att mindre hår fastnar i borstarna och mer hår hamnar i behållaren. Perfekt för dig som har husdjur som fäller mycket.

 

När Roboten är klar med dammsugningen  - kan du våtmoppa med för att att få en ultimat städning  - du har även UV- ljus för att samtidigt eliminera baciller och mikroorganismer från golvet  - så att du får en så komplett städning som möjligt.

 

Antifall- detektorn leder till att roboten backar när den möter en avsats eller trappa

När du önskar att roboten inte gå till en visst utrymme kan du använda dig av en virtuell väggdosa som finns i paketet - en infraröd stråle blockerar roboten från att passera till den aktuella ytan.

 

Antistötdetektorn ser till att roboten vänder när den möter hinder som möbler eller väggar mm för att förtsätta sin rutt för städningen.

Batteriet har en kapacitet på 2000mAh Lithium, som räcker till att täcka en yta på 200KVM,  batteriet har hög energi densitet och värme beständighet vilket ger batteriet längre livslängd.

 

Specifikationer 

Gyronavigering: ja

Arbetstid:  1h - 1,5h

Ljudnivå : 40-50dB  ( kan jämföras med normal samtals nivå)

Trappsensor: Ja 

7 dagars schemaläggning: Ja 

Dammsensor: ja 

Smart detekteringssystem med intelligent sug effektivisering - dirtdetection: Ja 

Om batteriet körs slut under pågående dammsugning, återgår roboten automatiskt till laddaren för att göra sig redo för nästa städsession. 

Jobbar på mattor och alla vanliga golv: ja 

Våtmoppnings modul med vätsketank : ja 

UV- Ljus: ja ( för att eliminera mikroorganismer från golvet) 

LED - touch knappar: ja 

Antistötdetektor: ja 

Antifall detektor: ja 

Filter: 3D + Hepafilter ( fångar damkorn ner till 0,03 micron) Ljud medelanden: ja Dubbla sidoborstar: ja Klarar 1,5cm -2 cm tröskel: Ja

4 driftlägen: Auto, Spot, längs väggen, schemalagd 

Knapptyp: Touch

Permanent tvättbart dammfilter: Ja 

3D + Hepafilter: ja 

Vikt: 4,1kg 

Dimension: D: 34cm, H: 9cm 

Dammbehållare, 0,45L (extra stor) 

Tisdplanering: ja

Sugkraft: 1000pa ( 200% bättre än övriga) 

Batteri: 2000 MAH 14,4 V ( kan lätt städa en yta på 240 kvm)

 

Levereras med

En extra Hepa-filter för helårsunderhåll medföljer  

Extra sidoborstar: 2 st Virtuell väggdosa  

Laddningsbar batteri 

Laddstation 

laddningsadapter 

Fjärrkontroll 

Golvtvättsmodul med vätsketank: ja ( 300ml)

Moppduk: ja ( 2 st)

Garanti: 1årRekommenderade tillbehör till denna produkt

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
  / 
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDansk