• Valuta:

Om oss

Vår affärsidé är att sälja produkter som underlättar tillvaron på kontoret och i hemmet.

 

Historik

Dite.nu grundades 2007 och är en etablerad aktör inom produktområden robotdammsugare, robotgräsklippare, fönsterputsrobot. Genom att att välja de bästa tillverkarna,  garanteras bästa kvalité, senaste tekniken samt pålitlig drift och service på våra produkter.

Vi stävar efter att ligga i framkant och erbjuda kunderna det allra senaste och bästa.

Redan 2008 var Dite bland de första att presentera de första robotdammsugare och robotgräsklippare. Sedan dess har Dite introducerat ett flertal modeller till tusentals nöjda kunder. 

Trygghet 

Vi nöjer oss inte med att erbjuda endast låga priser och bästa kvalité,  vi är säkra på att du vill handla av ett seriöst företag med bra och snabb service i form av säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor.

Du kan alltid vara säker på att få de bästa, senaste och mest kundanpassade funktionerna på våra produkter, som är valda med stor omsorg och gedigen erfarenhet inom produktområdet.

Tankesätt

Genom att sätta kunden i centrum och ett nära samarbete med tillverkaren tar Dite fram unika och marknadsanpassade lösningar, för att erbjuda effektiva, hållbara och funktionella produkter.

På Dite.nu arbetar vi konstant med att skapa den perfekta köpupplevelsen, där vi kombinerar kvalitetsprodukter med kompetent rådgivning.

Du kan alltid nå oss genom att ringa oss fram till klockan 16.00, men kom ihåg att du kan även skicka oss ett e-postbrev på info@dite.nu.

 

Support på Svenska 

info@dite.nu 

Tel support: 00 46 8 519 708 50  

Månd till fred: 10.00 - 16.00

Lörd-Sön : 14.00 - 17.00

 

Lager och logistik

Von Utfallsgatan 1

415 05 Göteborg

Service och reparation

Gösvägen1

746 91 Bålsta

Tel: 00 46 8 519 708 50

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  / 
Produkter
Övrigt
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDansk


Vänligen välj företag eller privatperson